Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Verena Elfring

Ik heb een groot ♥ voor kinderen

♥ voor iedereen die werkt met kinderen

♥ voor kind zijn; SAMENKIND zijn

Vanuit mijn eigen praktijk Samenkind coaching&training verzorg ik pedagogische coaching en trainingen aan kinderen, ouders en de pedagogische professional. Met Samenkind zorg ik voor verbinding & inspiratie en laat ik mensen vanuit de (eigen) kindrol groeien in dat wat zij nodig hebben in hun levensfase.

Naast Samenkind ben ik moeder van 2 geweldige lieve kinderen (2011 en 2016) . Zij zijn een inspiratiebron in mijn werk en zorgen iedere dag samen met mijn man ervoor dat we het leven mogen leven vanuit liefde en plezier. Ervaring en expertise heb ik opgedaan in diverse opleidingen. (o.a. Sociaal Pedagogisch werk, docentenopleiding Omgangskunde, Life-&Kindercoaching) Als docent Omgangskunde heb ik vanuit verschillende rollen (trainer, coach, studieloopbaanbegeleider, vertrouwenspersoon) binnen het beroepsonderwijs (Opleiding Pedagogisch Werk) mij kunnen ontwikkelen tot de trainer die ik nu ben. Naast pedagogische coaching kun je bij mij terecht voor workshops en trainingen rondom de thema’s: Kinderen & emoties, omgaan met opvallend gedrag, werken met baby’s, de interactievaardigheden en communiceren met kinderen.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan om de gastouderopvang nog meer kwaliteit te bieden. Wat heeft de gastouder een belangrijke taak en prachtige functie voor vele kinderen en hun ouders. ♥

Verena Elfring

Samenkind Coaching& Training

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen