Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Pieter Pieters

Pieter Pieters…is mijn naam. Ik ben de eigenaar van EHBA. Ik ben geboren op 15 juni 1962 te Den Haag en woon met mijn vrouw in Broek op Langedijk en mag de vader zijn van 4 kinderen, netjes verdeeld over twee jongens en twee meiden. Hobby’s: Lezen, jiu jitsu, bijenhouden, boogschieten.

Ervaren trainer

Van 1981 tot 1995 gaf ik cursussen bij Scouting Nederland en trainde ik vrijwilligers van de kindertelefoon in Beverwijk. Daarnaast gaf ik geregeld trainingen binnen de jeugdhulpverlening. In mei 2001 startte ik mijn eigen trainingsbureau Ehwaz. Ik combineerde dit met een 50% baan als leidinggevende in de jeugdzorg, maar sinds 2008 is mijn trainingsbureau week vullend.

Naast missie en visieontwikkeling, samenwerkingstrainingen en communicatie trainingen, vormden de agressietrainingen altijd de hoofdmoot. Hierdoor ontwikkelde ik me tot specialist in het omgaan met agressie in de zorg.  Een logische stap was dan ook dat Ehwaz in januari 2015 verder ging onder de naam EHBA, wat staat voor Echte Hulp Bij Agressie.

Voor De Gastouderfabriek geef ik interactieve workshops en trainingen over communicatie en gedrag en hoop je snel te mogen ontmoeten!

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen