Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Liesbeth Hoekstra

Ik ben werkzaam als coach en trainer binnen de pedagogische beroepsgroepen en daarnaast actief als loopbaanbegeleider en coach voor individuele levensvragen van grote en kleine mensen.
Ik draag graag een steentje bij aan de ontwikkeling van professionals en aan het gezond opgroeien van kinderen en jongeren.
Eén van mijn uitgangspunten is dat ieder mens ongekende mogelijkheden in zich heeft om ontwikkelstappen te zetten. Ik zet graag kleine mensen in hun kracht en begeleid grote mensen in hun zoektocht naar meer levensenergie, geluk en plezier in hun leven. Het zou toch fantastisch zijn wanneer mensen meer gaan stralen?

Ik heb mij, naast mijn ruime werkervaring met uiteenlopende instanties en met diverse pedagogische programma’s, bekwaamd in het coachen vanuit verschillende perspectieven: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systemisch- en Oplossingsgericht werken, Psychosynthese en Video Interactie begeleiding (Beeldcoaching).

www.blikveldcoaching.nl

VVE specialist – Speltherapeut

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen