Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Ida Stamhuis

Steeds weer word ik enthousiast van het begeleiden van mensen en ze inspireren tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds 1998 werk ik als kinder- en jeugtherapeut met kinderen, hun ouders en leerkrachten in mijn praktijk www.ziezo-samen.nl ook ben ik docent/trainer aan de opleiding tot kindercoach, kinder- en jeugdtherapeut en gezins- en opvoedcoach.

Met behulp van het Samenspel® en het Ziezo-model® ondersteun ik grote en kleine mensen zodat ze hun bronnen van zelfvertrouwen en vitaliteit weer helemaal ervaren. Ik geniet wanneer ik zie dat mensen hun eigen kracht ontdekken in het begeleidingstraject en haal veel voldoening en energie uit de resultaten die het proces teweeg brengt.

Samen met mijn man zijn we vaak te vinden in onze trainingsboerderij in www.vachaumard.nl Een plek in Frankrijk (Dordogne) om te genieten, te werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling en tot rust te komen.

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen