Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Daniëlle Kerkhof

Mijn naam is Danielle Kerkhof.

Het is mijn passie om kinderen en jongeren te begeleiden/coachen tijdens hun ontwikkeling, met name op moeilijke momenten waarop het even niet van zelf gaat. Zoals bijvoorbeeld bij een echtscheiding. Ik heb een positieve benadering en ga uit van de mogelijkheden en de Eigen Wijsheid van kinderen en hun ouders. Ik vind het tevens waardevol om ouders te begeleiden/coachen om op een positieve manier om te gaan met het gedrag, de emoties en de vragen van een kind. In de afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt binnen de kinderopvang, de (gedwongen) jeugdhulpverlening en (speciaal) onderwijs.

Vandaaruit ben ik mij binnen mijn eigen praktijk gaan ontwikkelen als trainer op het gebied van echtscheiding en de meldcode Kindermishandeling & Huiselijk Geweld voor professionals. Beide kunnen de ontwikkeling van kinderen/jongeren in de weg staan. Ik geef professionals graag tools in handen om goed aan te kunnen sluiten bij de gezinnen door te weten welke rol en verantwoordelijkheid je kunt en soms moet nemen vanuit jouw professie. Ik geef trainingen binnen onderwijs, kinderopvang, gastouderopvang en aan kindercoaches en werk graag praktijkgericht.

Zie voor meer informatie www.buro-eigenwijs.nl

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen