Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Carla van Wensen

Carla van Wensen (1967). Ik ben moeder van twee dochters en heb van mijn liefde voor het kind mijn werk kunnen maken. Aanvankelijk begonnen als fysio/manueel therapeut, specialisatie kinderen en huilbaby s, later aangevuld met cursussen en studies in de complementaire geneeswijzen.

Naast het werken in de praktijk schrijf ik help- en doe boeken voor kinderen/ jongeren en hun ouders. Deze zijn uitgegeven via uitgeverij SWP in Amsterdam. Ook verzorg ik lezingen en geef ik workshops.

Ik pleit voor een ‘brede’ kijk op kinderen en jongeren met als hoogste ideaalbeeld een samenwerking tussen de reguliere- en andere geneeswijzen. Deze visie naar buiten brengen, voelt inmiddels als mijn missie.   Daarnaast ben ik nog steeds aan het ervaren en ontdekken wat er anders kan om het gemakkelijker te maken voor het kind. Eén passend antwoord daarop is er naar mijn mening niet, maar één ding weet ik wel: wanneer we het kind als uniek wezen zien in zijn totale fysieke- en emotionele functioneren kunnen veel klachten, spanningen en problemen voorkomen worden, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

www.carlavanwensen.nl

 

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen