Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Annika Wunderwald

Annika’s grootste passie is het welzijn van gezinnen en kinderen. In 2007 richtte zij daarom haar bedrijf Wonderwoudcoaching op van waaruit zij zich op verschillende manieren inzet voor de belangen van de kleinste burgers van het land.

Zo werkte zij jarenlang als freelance gezinscoach voor de Opvoedpoli. Haar werkzaamheden omvatten het adviseren bij eenvoudige opvoedvragen tot lange trajecten met multi problem gezinnen.

Daarnaast heeft Annika veel ervaring als trainer op het gebied van gespreksvoering en kindermishandeling. De afgelopen jaren verzorgde ze talloze trainingen en workshops op maat voor het AMK , Advies en Meldpunt Kindermishandeling. Daarna voor Veilig Thuis.

Haar drijfveer is hierbij vooral: professionals in hun kracht te zetten en om te voorkomen dat waardevolle signalen verloren gaan.

Vanuit haar eigen praktijk richt Annika zich vooral op de belangen van belaste gezinnen en vechtscheidingen.

Zorgvuldig neemt zij, samen ouders, onder de loep waar de grootste stressbronnen in hun leven liggen. Vanuit haar kwalificaties als opvoedadviseur, stresscounselor en EFT relatietherapeute kan zij haar aanbod helemaal afstemmen op de behoeftes van het gezin.

Annika is getrouwd en heeft zelf twee kinderen (2007 en 2010). Privé en in haar werk is zij empathisch, enthousiast en daadkrachtig.

Wonderwoudcoaching

 

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen