Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Nadine Heemskerk

Nadine HeemskerkUit ervaring weet ik dat het behoorlijk veel tijd kost om als gastouderbureau ook een interessant verdiepingsaanbod aan te bieden aan gastouders. Uiteraard kan je dit zelf allemaal uitzoeken en organiseren en vaak is dit niet de hoogste prioriteit. En toen was daar de Gastouderfabriek!

In 2003 studeerde ik af aan de Pabo, en na enkele jaren te hebben gewerkt met kinderen in het onderwijs, belandde ik in 2008 met een omweg in de kinderopvang. Al gauw kwam ik in aanraking met gastouderopvang. Een professionele vorm van kinderopvang door gastouders verzorgd.

Als deskundige, trainer en adviseur draag ik bij aan de kwaliteit van deze branche. Vanuit de intrinsieke motivatie dat elk kind het verdient om tot zijn recht te komen op de plek waar het opgroeit. En ik geloof in de professionaliteit en de mogelijkheden van de gastouderopvang. Vanuit mijn eigen bedrijf ‘Als een Boom’ train, adviseer en ondersteun ik gastouders en gastouderbureaus. Door mijn jarenlange ervaring als coördinator in de gastouderopvang weet ik als geen ander waar gastouders en gastouderbureaus mee te maken hebben, en daarbij ben ik van mening dat je vanuit je eigen kracht kunt groeien. Juist in de gastouderopvang is eigenheid zo belangrijk en waardevol. Want…. Er is er maar een zoals jij!

Als adviseur van de Gastouderfabriek zal ik samen met jou kijken naar waar kansen en mogelijkheden liggen. Want als gastouderbureau wil je gastouders ondersteunen, begeleiden en helpen in het uitoefenen van hun prachtige vak. Wat past het beste bij jouw organisatie en de gastouders waarmee jij werkt? Samen gaan we voor nog meer groei en bloei in de gastouderopvang!

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen