Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Dorien Köhne

Als mediator verbind ik graag mijn naam aan de Gastouderfabriek. Ik ben er trots op dat ik mijn steentje mag bijdragen aan dit waardevolle en complete concept, gedragen door zoveel enthousiaste en deskundige mensen.

Ik ben door mijn onderwijsachtergrond thuis in de wereld van kinderen en ouders en alles wat dit met zich meebrengt. Voor mijn onderwijstijd werkte ik als politie agente en kwam ik in aanraking met verschillende, soms heftige, situaties.

Nu, als mediator, doe ik mijn voordeel met deze werkervaring. Mijn passie is het gesprek aangaan, ook als dit soms moeilijk of pijnlijk is. Altijd met respect, interesse en erop gericht om onderlinge communicatie te verbeteren. Ik ben gespecialiseerd als MFN Familiemediator en werk dus veel met zaken waar ouders en kinderen bij betrokken zijn.

Gastouderbureaus, gastouders en ouders kunnen problemen tegenkomen in hun onderlinge samenwerking. Moeizaam contact, conflicten, je onbegrepen voelen, lastige gesprekken mijden enz. Uit jezelf een gesprek aangaan hierover is niet zo makkelijk. Begeleiding, gericht op oplossingen en het verbeteren van onderling communicatie, helpt daarbij. Als mediator ga ik samen met alle betrokkenen om tafel om een probleem aan te pakken en te kijken naar de toekomst.

Dorien Köhne

Do Mediation

 

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen