Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Wie is de Gastouderfabriek?

Ottavia3De Gastouderfabriek zijn wij. Iedereen die hart heeft voor dit vak en dit met bezieling en professionaliteit wil uitdragen. Voor iedereen die écht werk wil maken van gastouderschap. Gastouders en gastouderbureaus vinden hier inspiratie, verdieping en antwoorden op vragen.

Initiator van De Gastouderfabriek is Ottavia van den Broek, zelf jarenlang
gastouder geweest en zichzelf verder ontwikkelt als kinder- en gezinscoach. Ottavia was verbaasd dat ze regelmatig mensen tegenkwam die het idee hadden dat zij een soort lange termijn oppas was voor kinderen. Dat is niet hoe zij haar werk als gastouder zag.

Ottavia wil erkenning voor dit vak, zet zich in voor professionalisering en vindt het tijd worden dat gastouderschap een nieuw imago krijgt; een imago dat past bij dit waardevolle en belangrijke beroep.

Zelf is ze ook trainer en geeft ze workshops/trainingen in systemisch werk, nav haar opleidingen Systemische Pedagogiek bij het Bert Hellinger Instituut en het werken met inzet van paarden als equitherapeut.

Maak kennis met onze trainers

Hieronder vindt u een overzicht van de trainers die zijn aangesloten bij Gastouderfabriek.
Klik op één van de trainers voor meer informatie.

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen