Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Gastouderbureau

Een fabriek, afgeleid van het Latijnse fabrica : werkplaats, en faber : handwerksman, ambachtsman, is een werkplaats, gebouw of vestiging, waarin iets wordt gefabriceerd oftewel geproduceerd.’

Ben jij ook zoveel tijd kwijt aan het vinden van die ene interessante workshop voor je gastouders? Of een lezing met nét iets meer inhoud en verdieping waar je gastouders echt iets aan hebben? Een organisatie die meteen begrijpt wat je bedoelt, met je meedenkt en het juiste aanbod heeft?

De tijd dat gastouders werden gezien als veredelde oppas ligt achter ons. De gastouder van nu is een professional, een ondernemer. Iemand met passie voor kinderen en als gastouderbureau weet je dit natuurlijk als geen ander. Dit vak vraagt kennis, ervaring, reflectie en aandacht voor de kinderen. Daarnaast vraagt het ondernemerschap, communicatie en transparantie. Een flink eisenpakket!

Expertise
De Gastouderfabriek vindt dat het vak van gastouder de erkenning mag krijgen dat het verdient. Door het aanbieden van kennis en expertise die naadloos aansluit op hun vragen. Door de expertise te vergroten, het ondernemerschap te verdiepen en persoonlijke ontwikkeling aan te gaan zullen de gastouders het vak steeds verder verfijnen en de gastouderbureaus meebloeien in deze mooie ontwikkeling.

De missie van de Gastouderfabriek is: professionalisering van het gastouderschap.

Als gastouderbureau heb je te maken met vele spelers. Naast gast- en vraagouders heb je ook te maken met kinderen, overheid en (veranderende) regelgeving. Daarnaast heb je je eigen kantoororganisatie. Een complex geheel.

We denken graag met je mee, wat wil jij je gastouders aanbieden, waar wil jij ze in ondersteunen. Wat hebben jouw gastouders nodig? Ons aanbod aan trainingen voor je gastouders, staan uitgebreid beschreven onder het kopje ‘Trainingen’.

Een speciaal op maat traject, het organiseren van een thema-avond, een geheel verzorgde ‘gastouderdag’ of een serie van verdiepingen?

Vul voor meer informatie en de mogelijkheden het contactformulier in of stuur een mail naar: info@gastouderfabriek.nl

We nemen dan direct contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook, graag zelfs: 06 37172055.

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen