Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De volgende stap in jouw ontdekkingstocht – open inschrijving

24 juni 2017: 10:00 - 16:30

Doe mee aan deze inspirerende trainingsdag. Gun jezelf een proactieve workshop. Laat je gedrag spiegelen door een paard. Eén met de elementen en één met jezelf.

Hoe communiceer je met jezelf en anderen? Hoe is jouw lichaamstaal? Hoe bewaak jij grenzen privé en op je werk? Heb je wel eens het gevoel dat je nergens echt aan toekomt of zaken half afmaakt? Tegen welke obstakels loop je aldoor aan? Wat is jouw valkuil? Op deze dag zetten we specifieke methoden in: een geleid pad en kijken naar jezelf via een paard. We weten allemaal dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Maar hoe komt het dat je geest het vaak overwint van je lichaam en hoe maak je dat de rust en ontspanning weer terug komt in je (dagelijkse) leven?

Wandelen werkt kalmerend, concentrerend, ontspannend.

Het lopen van een geleid pad maakt dat je kunt ontspannen. Je hoeft niet te zoeken naar de weg. Je focus komt op jezelf en je doel. Ben JIJ klaar voor de volgende stap in je ONT-wikkeling? Geef je dan snel op voor deze dag om inzichten te krijgen en om te veranderen. Door de krachtige reflectie van paarden krijg je helder wat je tot nu toe steeds tegenhoudt.

Onze trainers Jan Hein de Jong en Ottavia van den Broek verheugen zich erop je op deze dag te mogen ontmoeten!

De kosten voor deze dag zijn: € 95 (BTW-vrij). Dat is inclusief lunch, tussendoortjes, koffie en thee en een certificaat van deelname van twee dagdelen.

Geef je op door een mail te sturen naar: info@gastouderfabriek.nl

Minimaal aantal deelnemers is: 6, maximaal is 12, dus geef je snel op want vol=vol!

Gegevens

Datum:
24 juni 2017
Tijd:
10:00 - 16:30

Locatie

Krommenie

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen