Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Speciale gebeurtenissen – open inschrijving!

2 april 2016: 09:30 - 17:00

ROUW, VERDRIET, VERANDERING bij kinderen 

Hoe begeleid je kinderen die met verlies in aanraking komen? Wat is rouw? Wat is verandering? Wat is een speciale gebeurtenis voor een kind? En hoe ga je daar dan mee om?

Er zijn speciale gebeurtenissen, die een flinke impact hebben op kinderen, denk daarbij bijvoorbeeld aan een ziekte of een beperking van het kind zelf of binnen het gezin (broertje/zusje of vader/moeder), maar ook gebeurtenissen die voor ons ‘normaal’ of zelfs ‘leuk’ zijn zoals een verhuizing of een broertje of zusje die geboren wordt….

Zijn er handvatten om kinderen concreet te helpen? Wat voelen kinderen nou precies en hoe geven zij iets aan? Zijn er signalen die laten zien dat er andere ondersteuning nodig kan zijn?

Tijdens deze trainingsdag gaan wij aan de slag met de diverse facetten van rouw, verlies en verandering!

Voorbeelden uit de praktijk en het delen van ervaringen dragen er toe bij dat het een interactieve dag zal zijn, dit alles onder begeleiding van Wanda Vendrig en Francoise Vaartjes.

De kosten voor deze dag zijn: €99. Dat is inclusief lunch, tussendoortjes, koffie en thee en een certificaat van deelname (twee dagdelen).

(BTW-vrij)

Geef je op door een mail te sturen naar: info@gastouderfabriek.nl

Gegevens

Datum:
2 april 2016
Tijd:
09:30 - 17:00

Locatie

Castricum

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen