Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Peuterpubertijd – bij GOB Bij de Hand in Epe

april 13

Voor GOB Bij de Hand uit Epe verzorgen wij op hun Gastouderdag de workshop:

Peuterpubertijd begeleid door Eline Weijers.

Eline werkt vanuit de karakterologie en Aware Parenting. Zij kan als geen ander handvatten bieden en haar kennis delen m.b.t. de leeftijdsfase van kinderen tussen de 1½ en 3 jaar. Je gastkind wil alles zelf doen maar kan het nog niet wat heel veel frustratie oplevert. Dat vraagt het nodige van jou op je werkdag. Je wilt de peuter aandacht geven, echter, je vangt meer kinderen op die ook aandacht nodig hebben. Hoe zorg je ervoor dat je zelf rustig en geduldig blijft wanneer je gastkind(eren) in de peuterpubertijd is?

In deze workshop krijg je meer inzicht in hoe de hersenen zich ontwikkelen, hoe ontstaat de frustratie en waar dienen die huil- en driftbuien voor. We gaan op zoek naar wat de werkelijke behoefte van een peuter is. Die behoefte is namelijk soms lastig af te leiden uit het gedrag. Je gastkind heeft een driftbui of blijft ‘nee’ zeggen maar waar komt dit vandaan? Tijdens deze workshop krijg je handvatten hoe om te gaan met dit gedrag.

Gegevens

Datum:
april 13

Locatie

Epe

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen