Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opvoeden Anno 2016! – bij GOB Ozizo in Eindhoven

7 april 2016: 19:00 - 22:00

 In samenwerking met Gastouderbureau Ozizo verzorgen wij een thema avond voor hun aangesloten gastouders over: ‘Opvoeden Anno 2016!’

Als gastouder,  kan het soms best lastig zijn omgaan met kinderen die grensoverschrijdend gedrag vertonen en ouders die zo’n drukke carrière hebben dat ze (te) weinig tijd lijken te besteden aan het opvoeden van hun kinderen. Jij zit als het ware klem tussen de aandacht die er is voor opvoeden en werk.

We gaan aan de slag hoe je hier mee om kunt gaan. Zowel naar ouders toe als naar de kinderen word je je meer bewust van vaardigheden die je toe kunt passen. De avond is opgebouwd vanuit drie invalshoeken: – Systemisch werken – Geweldloze communicatie – de Hamburgermethode.

Na afloop heb je meer inzicht in de Systemische dynamieken die van invloed zijn en je kunt op een handige constructieve manier je grenzen aangeven aan zowel het kind als de ouders.

Gegevens

Datum:
7 april 2016
Tijd:
19:00 - 22:00

Organisator

GOB Ozizo
Website:
www.ozizo.nl

Locatie

Untitled

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen