Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open inschrijving: KRACHTIG & EMPATISCH OUDERGESPREKKEN VOEREN

28 januari 2017: 10:00 - 16:30

Herken je dat gesprekken met vraagouders over ‘lastig’ gedrag van hun kind spanning bij jezelf oproept, of dat de ouder ontkent/ bestrijdt wat je zegt, of dat de ouder het met je eens is maar niet wil meewerken aan een oplossing?
Oudergesprekken zijn regelmatig niet de makkelijkste gesprekken daar ouders meteen op de barricaden staan. Tenslotte gaat het over hun kind….waar ze emotioneel geheel mee verbonden zijn. Voor jou dus een uitdaging om het gesprek zo in te steken waardoor de vader/ moeder open blijft staan voor jou en wil meedenken over een oplossing.

En dat is precies het doel van deze dag! Je gaat naar huis met een zelfverzekerd gevoel, met oog voor de ouder en een rugzak vol tips & tools om vruchtbare oudergesprekken te voeren.

Onze trainer Eline Weijers verheugt zich erop je op deze dag te ontmoeten!

De kosten voor deze dag zijn: € 99 (BTW-vrij). Dat is inclusief lunch, tussendoortjes, koffie en thee en een certificaat van deelname van twee dagdelen.

Geef je op door een mail te sturen naar: info@gastouderfabriek.nl

Minimaal aantal deelnemers is: 10, maximaal is 15, dus geef je snel op want vol=vol!

Gegevens

Datum:
28 januari 2017
Tijd:
10:00 - 16:30

Locatie

Bibliotheek Mierlo
Dorpsstraat 113
Mierlo, Nederland
+ Google Maps

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen