Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek ontwikkelt! – Open inschrijving

8 oktober 2016: 09:30 - 16:30

Voor iedereen die het beste wilt voor zijn (opvang)kind.

Veel kinderen brengen een groot deel van hun eerste kinderjaren bij de opvang door. Hierdoor krijgt de voorschoolse opvang deels de taak als opvoeder toegedeeld. Met pedagogische activiteiten worden de kinderen begeleid, maar wat wordt met muziek gedaan op het kinderdagverblijf en bij de gastouders? Wie is er zich bewust van de uitzonderlijk stimulerende invloed die muziek heeft bij de ontwikkeling van kinderen?

Deze dag laten we zien hoe we de ontwikkeling van jonge kinderen kunnen stimuleren door het toepassen van muzikale activiteiten. De deelnemers leren hoe zij muziekactiviteiten kunnen toepassen binnen hun eigen opvoedingssituatie en krijgen inzicht waarom nu juist muziek belangrijk is in de eerste opvoedingsjaren.

Deze dag wordt verzorgd door muziek- en ontwikkelingspsycholoog Roger Brakelé en Orthopedagogisch muziekbeoefenaar Léon Packbier  van Muziek Ontwikkelt!

De kosten voor deze dag zijn: €99. Dat is inclusief lunch, tussendoortjes, koffie en thee en een certificaat van deelname (BTW-vrij)

Geef je op door een mail te sturen naar: info@gastouderfabriek.nl

 

Gegevens

Datum:
8 oktober 2016
Tijd:
09:30 - 16:30

Locatie

Brabant

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen