Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek Ontwikkelt! Het jonge kind – bij GOB D-Janina Nederland

1 april 2017: 10:00 - 17:00

Op zaterdag 1 april organiseert GOB D-Janina Nederland in Lelystad een trainingsdag voor al haar gastouders. Op deze dag verzorgen wij de training Muziek Ontwikkelt! Het jonge kind.

Veel kinderen brengen een groot deel van hun eerste kinderjaren bij de opvang door. Hierdoor krijgt de voorschoolse opvang deels de taak als opvoeder toegedeeld. Met pedagogische activiteiten worden de kinderen begeleid, maar wat wordt met muziek gedaan op het kinderdagverblijf en bij de gastouders? Wie is er zich bewust van de uitzonderlijk stimulerende invloed die muziek heeft bij de ontwikkeling van kinderen?

Deze dag laten we zien hoe we de ontwikkeling van jonge kinderen kunnen stimuleren door het toepassen van muzikale activiteiten. De deelnemers leren hoe zij muziekactiviteiten kunnen toepassen binnen hun eigen opvoedingssituatie en krijgen inzicht waarom nu juist muziek belangrijk is in de eerste opvoedingsjaren.

Deze dag wordt verzorgd door muziek- en ontwikkelingspsycholoog Roger Brakelé en Orthopedagogisch muziekbeoefenaar Léon Packbier  van Muziek Ontwikkelt!

Gegevens

Datum:
1 april 2017
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Lelystad GOB D-Janina Nederland
Lelystad, + Google Maps

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen