Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gebarentraining – open inschrijving

25 maart 2017: 10:00 - 15:30

Tijdens de gebarentraining behandelen we, aan de hand van een dagschema, 50 gebaren, Denk hierbij aan gebaren rondom fruit eten, verschonen, spelen en naar buiten gaan. Deze gebaren zijn makkelijk te leren en daardoor direct toepasbaar binnen een dagschema.

Natuurlijk vertellen we ook wat over de achtergrond van babygebaren, laten we je voorbeelden zien en geven we handige tips voor het gebruik. Daarnaast oefenen we activiteiten waarbij je gebaren kunt inzetten; niet alleen bij dagelijkse situaties maar ook bij activiteiten die je samen met kinderen doet. Denk hierbij aan voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen.

De training biedt plaats aan maximaal 15 personen. We houden de groep expres klein, zodat er volop ruimte is voor jullie persoonlijke vragen en opmerkingen. Natuurlijk is er ook ruimte om ervaringen over babygebaren én over het gastouderschap met elkaar te delen.

Meer informatie lees je op www.babygebaar.nl/gebarentraining

Gegevens

Datum:
25 maart 2017
Tijd:
10:00 - 15:30

Locatie

Untitled
Houten, Nederland + Google Maps

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen