Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Anders kijken naar gedrag, sla jij een stap over? – Open inschrijving

21 mei 2016: 09:30 - 16:30

Het is altijd anders dan je denkt…Als kinderen gedrag vertonen waarvan jij denkt te weten waar dit vanuit voortkomt, bevind je je al op de weg waar je niet moet zijn. Niet omdat je intuïtie niet zou kloppen, nee hiermee zit je vaak wel goed, maar omdat je het risico loopt een paar stappen over te slaan.

Een workshop met een verfrissend tempo

In deze workshop komen in een hoog tempo een aantal onderwerpen langs die je gaan helpen om met een andere blik naar gedrag van kinderen te kijken. Natuurlijk met wat tips en trics in het omgaan met kinderen met de diagnose ADHD, ASS, ODD of iets wat daar op lijkt.

Maar vooral met tips hoe je zelf telkens weer uit kunt stappen en opnieuw jezelf scherp kan houden zowel naar je waarnemingen als naar je handelen.

We gaan oefenen in het ‘kijken’ naar gedrag van kinderen. Wat is werkelijk waarneembaar gedrag en wat zijn verwachtingen die wij niet zouden moeten hebben bij kinderen met een bepaalde gebruiksaanwijzing.

Deze dag wordt verzorgd door Pieter Pieters, eigenaar van trainingsbureau EHBA. Een bureau dat zorgverleners helpt in het ontspannen omgaan met agressie. En dat heeft alles met communicatie en gedrag te maken.

De kosten voor deze dag zijn: €99. Dat is inclusief lunch, tussendoortjes, koffie en thee en een certificaat van deelname (BTW-vrij)

Geef je op door een mail te sturen naar: info@gastouderfabriek.nl

Gegevens

Datum:
21 mei 2016
Tijd:
09:30 - 16:30

Locatie

Dijk en Duin Castricum
Castricum, + Google Maps

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen