Gastouderfabriek: training & expertise
voor gastouders en gastouderbureaus

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DRIELUIK – Enneagram en gedrag

16 mei 2015: 10:00 - 16:00

€285

De negen types

Als gastouder speel je vast wel eens mee met de kinderen. Heb je wel eens stil gestaan hoe je dat doet? Geef jij als volwassene de regels en kaders aan of vind je het vreselijk maar doe je mee omdat dit nu eenmaal hoort? Ga je volledig op in het spel?

Wat heeft gedrag hiermee te maken? Dat heb je toch gewoon? Dat is wie je bent toch?

Nou…je zou wellicht nog wel invloed kunnen hebben op je eigen gedrag, aangezien dat wel minder vast staat dan je zou denken. Gedrag is te ontwikkelen en aan te passen.

Durf jij deze weg in te slaan?

Om te kiezen of je jouw gedrag wilt aanpassen of dat het prima is zoals het is, is het belangrijk te weten welke gedragingen bij je horen.

Door gebruik te maken van het eeuwenoude Enneagram dat vanuit 9 persoonlijkheidstypen werkt, krijg je een helder inzicht in jouw sterke punten en in de talenten die misschien nog verder ontwikkeld mogen en kunnen worden.

Het biedt een prachtig instrument voor jezelf en jouw groei, maar ook een verdiepende blik op de ander. Je zult na dit Drieluik een groter begrip hebben voor jezelf en voor de ander. Dat doorwerkt in jouw werk, in je omgeving, in je leven.

Gegevens

Datum:
16 mei 2015
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€285

Locatie

Nieuwegein
utrecht, Nederland + Google Maps

Meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Gastouderfabriek. Klik op de button hiernaast en vul het formulier in of bel ons op 06 37172055.
Contact opnemen